Wereldwinkel Heiloo 33 jaar: reden voor een kleurig evenement!

In 2019 is het 50 jaar geleden dat de eerste Wereldwinkel werd geopend in Breukelen. Wereldwinkel Heiloo opende haar deuren in 1986 aan de Stationsweg en is daar nog steeds gevestigd. Voor ons een reden om de Wereldwinkel in het zonnetje te zetten!

Wat kun je verwachten?

Koop je t/m 25 september voor een bedrag van € 33 aan kunstnijverheid, sieraden of sjaals? Dan maak je 16x kans op een gratis mini-kleurenanalyse ter waarde van € 33. De analyse is op zaterdag 28 september en wordt gedaan door

WELKE KLEUREN LATEN JOU STRALEN?

Kleur is overal en een kleurrijke wereld maakt je vaak blij. Dit geldt ook voor je garderobe. Kleuren dragen bij aan wat je wilt uitstralen en zorgen ervoor dat jouw schoonheid en persoonlijkheid nog beter uitkomen.

Kleuren die passen bij jouw huid, ogen en haar zijn de beste kleuren. Via een analyse weet je wat goed bij je past. Als je kleuren draagt die voor jou werken, zie je er krachtig en fris uit. Zo doe je minder miskopen. Met deze kennis bouw je een garderobe op met top-items die allemaal goed staan.

Zo weet jij in welke je kleuren kleurrijk en overtuigend voor de dag komt. Zodat je vaker zult horen: die kleur staat je geweldig!

Natuurlijk kun je in de Wereldwinkel ook bijpassende accessoires zoals kettingen, oorbellen, sjaals of tassen aanschaffen.

VOORWAARDEN op een rijtje:

  • In de periode tot en met 25 september koop je kunstnijverheid, sieraden, sjaals of een tas ter waarde van tenminste € 33.
  • Je maakt daarmee 16x kans op een mini-kleurenanalyse op zaterdag 28 september in de Wereldwinkel én je ontvangt een kleurenkaart.
  • Na aanschaf en bewijs van aankoopbon(nen) meld je je aan via de website: www.wereldwinkelheiloo.nl, telefonisch via 072 533 9443 of in de winkel aan de Stationsweg 105 in Heiloo.
  • Er kan voorkeur voor de ochtend of de middag worden aangeven; dit biedt geen garantie, maar er zal zoveel mogelijk rekening mee gehouden worden.
  • Uiterlijk op 26 september krijg je bericht op welk tijdstip je voor de mini- kleurenanalyse wordt verwacht.
  • Indien er meer dan 16 aanmeldingen zijn zal er een loting plaatsvinden.
  • Over de uitkomst kan niet worden gecorrespondeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *